Technical Spare Parts
(0) Producten €0.00

You have no items in your shopping cart.

Technical Spare Parts

Faster

Amacoo levert alle snelkoppelingen van het merk Faster

De producten van Faster worden veel gebruikt in diverse werkgebieden, met name in de landbouw, bij grondverzet machines, hydraulische gereedschappen, airconditioning, koeling, maar ook in de chemische en transport sector zijn de Faster snelkoppelingen niet weg te denken. De hyrdraulische koppelingen van Faster kenmerken zich door de betrouwbaarheid. Het bedrijf bestaat reeds 60 jaar en produceert jaarlijks zo'n 28 miljoen snelkoppelingen. Producten van Faster zijn dan ook verkrijgbaar in vrijwel alle continenten ter wereld.

 

Marktleider op het gebied van multiconnection systemen

Faster is marktleider op het gebied van multiconnection systemen, maar ook op in de 'no-spill-technologie' methoden. Amacoo is trots dat zij Faster koppelingen in haar assortiment heeft. Naast het brede assortiment kunt u bij Amacoo ook terecht voor andere koppelingen, pilaren en hulzen. 

 

Quick releasekoppelingen, ofwel 'snelkoppelingen'

Amacoo levert de veelgebruikte "Quick Release Koppelingen" van Faster veelal aan de agrarische construction markt, intern transport en OEM wereld. 

 

Online Faster koppelingen inkopen bij Amacoo

Amacoo is leverancier van Faster snelkoppelingen maar ook van diverse onderdelen voor machines in de 'Off-Highway' voor de benelux. Het assortiment bevat maar liefst 100.000 artikelen en dit blijft groeien. Amacoo levert en produceert vanuit dertien locaties wereldwijd, waaronder Italië, India en Kroatië.