Technical Spare Parts
(0) Producten €0.00

You have no items in your shopping cart.

Technical Spare Parts

Lemken

Lemken typeert zich niet alleen aan de blauwe kleur, maar vooral aan de manier waarop de technische machines en onderdelen zich op het veld uitoefenen. Lemken Smaragd is een grote pionier in grondbewerking toepassingen voor optimale voorbereiding op het zaaien. Het agrarische bedrijf staat garant voor de beste zaaitechnologie voor het leggen van de perfecte basis voor hoge opbrengsten. Met de daarbij horende gewasbeschermingsmiddelen voor het efficiënt en zorgvuldig beschermen van de teelt. 

Lemken levert niet alleen landbouwmachines om indruk te maken door zijn innovatie en diversiteit. Lemken Smaragd implementeert tevens ook op maat gemaakte oplossingen voor boerderijen, voor elke bodem en elke markt met bijkomstige vereisten. Deze oplossingen worden persoonlijk in samenspraak met afnemers wereldwijd besproken. Lemken is daarmee nauw betrokken bij de consument.

Agrovisie
Lemken is een wereldwijde pionier, die een uitstekende eigen visie voortzet. Alle activiteiten doorgronden de agrovisie. De agrovisie staat voor het winstgevend opereren van agrariërs. Tevens staat de agrovisie voor gezamenlijk succes hebben op basis van actieve uitwisselingen tussen agrariërs, distributeurs en fabrikanten. En een visie van internationale voedselvoorraden die duurzaam wordt ondersteund door efficiënte agrarische technologieën. Lemken behoort hierdoor tot de Agrovision Company.

Online Lemken Smaragd onderdelen kopen bij Amacoo
Op zoek naar  Lemken ploegonderdelen, ploeg bouten, schaarbladen of juist onderdelen van een Lemken zaaimachine? Dan bent u bij Amacoo op de juiste plek. Amacoo is leverancier van Lemken Smaragd onderdelen, maar ook van nog veel meer onderdelen voor terreinvoertuigen voor de benelux. Het assortiment van Amacoo bevat maar liefst 100.000 artikelen en dit blijft groeien. Amacoo levert vanuit dertien locaties wereldwijd, waaronder Italië, India en Kroatië. Bestel uw Lemken technische ploeg onderdelen en toebehoren online via de webshop van Amacoo. Wilt u meer informatie over de technische onderdelen van Lemken Smaragd? Neem dan contact op met onze medewerkers. De echte technische specialisten van Amacoo helpen u graag verder en geven graag zorgvuldig advies.